Arama
Arama Sonuçları
"Gelin bu protokolü birlikte reddedelim"
Eğitim-İş Sendikası Kastamonu Şube Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması gerçekleştirdi.
Recep Tayyip Erdoğan Vakfı kuruldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına vakıf kuruldu.
442 yıllık cami, yeniden kapılarını açtı
Kastamonu’nun önem teşkil eden ibadet yerlerinden biri olan tarihi Şeyh Şaban-ı Veli Camii ibadete açıldı.
TÜGVA Gençlik Buluşması’na Kastamonu’dan dev katılım
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), gelenekselleştirdiği “Gençlik Buluşmalarının” 6.sını Sinan Erdem Spor Kompleksi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 81 ilden 25 bin gencin katılımıyla gerçekleştirdi. TÜGVA Kastamonu Temsilciliği de il merkezi ve ilçelerden gelen 13 otobüs, 4 minibüs toplam 650 gönüllüsüyle Kastamonu’dan programa katıldı.
“Halkımızın bir saat daha tahammülü kalmadı”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Danışma Kurulu toplantısı, Kastamonu Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Hasan Baltacı ile İl Başkanı Hikmet Erbilgin’in katılımıyla, CHP İl Başkanlığı Mehmet Sezer Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak; “Kendi saraylarının ışıkları sönmesin diye tüm ülkeyi karanlığa gömen bu zalim yönetimi artık halkımızı bırakın bir gün daha, bir saat daha sırtında taşımaya tahammülü yoktur, kalmamıştır. Bu şehrin sorunlarını da çözüm yollarını da biliyoruz. Cumhuriyetimizi 2’nci yüzyılında hem ülkemizde hem şehrimizde vatandaşlarımızın özlemini duyduğu hakkı hukuku ve adaleti önceleyen yönetim anlayışıyla buluşturacağız” dedi.
"TEZKEREYE HAYIR !"
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan tezkere çıkışı... Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a "Savaşa komando marşı söyleyen TÜGVA'cılar gitsin. Komutanları da Bilal Erdoğan olsun!" diye seslendi. CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel de Suriye-Irak tezkeresine CHP'nin 'hayır' diyeceğini açıkladı.
Bilal Erdoğan, Küre'de Etnospor etkinliklerine katıldı
Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı Bilal Erdoğan, Küre ilçesinde düzenlenen Etnospor Federasyonu faaliyetlerine katıldı
BİLAL ERDOĞAN GELİYOR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Kastamonu'da olacak.
Al sana yurt!
2017 yılında 300 kişilik yurt yapılması planlanan ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan'ın Kastamonu ziyaretlerinde incelemelerde bulunduğu yurt binasında, çalışmalar durdu.